Atatürk Ortaokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://afsinataturkortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Pınarbaşı Mahallesi Köşoğlu Caddesi No9 Afşin/Kahramanmaraş
VİZYON : İstiyoruz ki… 1-Öğrencilerimiz Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağdaş, demokratik, milli ve manevi değerleriyle yaşayan bireyler olsun. 2-Öğrencilerimiz her türlü şartlarda öğrenmeyi öğrenen, öğrendiğini geliştirip uygulayan, duygu ve düşüncelerini rahat bir şekilde ifade edebilen bireyler olsun. 3-Okulumuzda her öğrenciye eşit şartlarda öğrenme fırsatı verildiği bilinsin. 4-Her birey kendini tanısın, kendine güvensin ve hedefi olsun.
MİSYON : Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi bulunduğumuz yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde yetiştirmek için her türlü şartlarda çalışabilecek güç ve donanımın kendimizde olduğuna inanıyoruz.
BAŞARILAR : 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında 8.sınıfı bitiren tüm öğrencilerimiz bir ortaöğretim programına yerleşmiştir.
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : İkili Öğretim
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 06.50 13.30
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Pansiyon :
Lojman : Yok Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Toplu taşıma
Yerleşim Yeri : Okulumuz Afşin İlçe merkezinde, Pınarbaşı Mahallesi ve Beyceğiz Mahallelerinin kesişim noktasında olup gerek toplu taşıma araçları gerekse de yürüyerek ulaşılabilir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Afşin İlçe Merkezinde olup İl Merkezine olan uzaklığı 145 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :