Okulumuz Hakkında

Pınarbaşı Mahallesi Köşoğlu Caddesi No9 Afşin/Kahramanmaraş
Atatürk Ortaokulu Fotoğrafı

VİZYON

İstiyoruz ki… 1-Öğrencilerimiz Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağdaş, demokratik, milli ve manevi değerleriyle yaşayan bireyler olsun. 2-Öğrencilerimiz her türlü şartlarda öğrenmeyi öğrenen, öğrendiğini geliştirip uygulayan, duygu ve düşüncelerini rahat bir şekilde ifade edebilen bireyler olsun. 3-Okulumuzda her öğrenciye eşit şartlarda öğrenme fırsatı verildiği bilinsin. 4-Her birey kendini tanısın, kendine güvensin ve hedefi olsun.

MİSYON

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi bulunduğumuz yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde yetiştirmek için her türlü şartlarda çalışabilecek güç ve donanımın kendimizde olduğuna inanıyoruz.

BAŞARILAR

2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında 8.sınıfı bitiren tüm öğrencilerimiz bir ortaöğretim programına yerleşmiştir.

Öğretmen

Derslik

Atölye-İşlik

Fen Laboratuarı

BT Sınıfı

ADSL (1 Mbit)

Ek Özellikler

Misafirhane

Öğretim Şekli

İkili Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

06.50 13.30

Isınma Şekli

Kalorifer

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Afşin İlçe Merkezinde olup İl Merkezine olan uzaklığı 145 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Afşin İlçe merkezinde, Pınarbaşı Mahallesi ve Beyceğiz Mahallelerinin kesişim noktasında olup gerek toplu taşıma araçları gerekse de yürüyerek ulaşılabilir.