Atatürk Ortaokulu

WEB https://afsinataturkortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Pınarbaşı Mahallesi Çıkmaz Sokak No2 Afşin/Kahramanmaraş
VİZYON : İstiyoruz ki… 1-Öğrencilerimiz Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağdaş, demokratik, milli ve manevi değerleriyle yaşayan bireyler olsun. 2-Öğrencilerimiz her türlü şartlarda öğrenmeyi öğrenen, öğrendiğini geliştirip uygulayan, duygu ve düşüncelerini rahat bir şekilde ifade edebilen bireyler olsun. 3-Okulumuzda her öğrenciye eşit şartlarda öğrenme fırsatı verildiği bilinsin. 4-Her birey kendini tanısın, kendine güvensin ve hedefi olsun.
MİSYON : Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi bulunduğumuz yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde yetiştirmek için her türlü şartlarda çalışabilecek güç ve donanımın kendimizde olduğuna inanıyoruz.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.20 14.55
Yabancı Dil : ingilizce
Servis : Okulumuza 3 servis gelmektedir.
Ulaşım : Toplu taşıma
Yerleşim Yeri : Okulumuz Afşin İlçe merkezinde, Pınarbaşı Mahallesi ve Beyceğiz Mahallelerinin kesişim noktasında olup gerek toplu taşıma araçları gerekse de yürüyerek ulaşılabilir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Afşin İlçe Merkezinde olup, İl Merkezine olan uzaklığı 145 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Yıldızlar Halkoyunları Dalında İl birinciliği, Bölge Birinciliği ve Türkiye 5.liği derecelerimiz bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Her Yıl TÜBİTAK Bilim Fuarı etkinliklerimiz var
Proje Çalışmaları :